resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 7310
    kendisini göndererek mali külfetinden göndermeyi amaçlıyormuşuz. ben de şöyle bir öneri getireyim, o zaman burak ve selçuk'u, hatta hamit'i gönderelim. bu üçü de aşağı yukarı sneijder kadar alıyor zaten. aralarında maaş bakımından pek fark yok. olsun hadi en fazla 250-300 bin euro falan fazla alıyordur sneijder.

    beyler bakın çok pis bir algı yaratılmaya çalışılıyor. 30 yaşındaki bir adamı 15 milyon euro'ya satmak güzel bir şeymiş gibi gösteriliyor. ya tamam bunda bir şey yok aslında, ama baktığında sana bu sezon sonunda 15 milyon euro'dan daha fazlasını getirebilecek, takımının prestijini avrupa'da çok güzel reklam edebilecek, hollanda'da ve avrupa'nın diğer ülkelerinde 'sneijder'in oynadığı galatasaray' diye normalden daha fazla bahsedilecek. şimdi bütün bunlar 15 milyon euro'ya değişilecek şeyler değil ki. kaldı ki sneijder'in satışıyla elde edilecek para sezon sonuna kadar çarçur edilecek. bu kulüp kazandığını ne zaman tasarruf etmeyi bildi? burak'la selçuk'un ceplerine girecek o para. ve sanki sadece sneijder'in satılışı mı bu takımın kurtuluş yolu?

    fatih terim'in en başından beri istemediği bir adamdı wesley. 4. tercih olarak geldi, fatih terim yine o müthiş egosu ile kendini haklı göstermek istedi. olmadı, wesley çok daha farklı çıktı ve galatasaray'ın hagi'den sonraki en başarılı yabancı futbolcusu oldu. sonra hasan şaş, tümer metin, diğer bütün fatih terim'in sağ kolu tipler adama atıp tuttu. medya da zaten dünden böyle bir şeye razı olduğu için çöreklendi wesley'nin başına her hafta başka bir transfer haberi ile. bizim yönetim de zaten sazan, onlar da hemen inandı.

    yapmayın etmeyin. belki şu durumda muslera'nın gitmesi bile daha imkan sınırları dahilindeyken, hatta belki de onun getireceği para daha fazlayken neden sadece wesley konuşuluyor, hiç düşünmediniz mi?

    not: muslera'nın da en az sneijder kadar bu takımda önemli ve değişilmez bir futbolcu olduğu kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın