• 138
    maçın tamamını izledikten sonra belli futbolclar hakkında yorum yapma gereği hissettim.
    evet muhteşem bir galibiyet aldık. böyle farklı galibiyetleri, gole doymamayı çok bekledik. nihayet oluyor.
    ancaaaak benim gözlerimin gördüğü;

    hakan balta bitmiş okeye dönüyor. kaç tane hatalı pas yaptığını kaç kere boş çalım yediğini sayamadım.
    alex telles gerçekten süpriz yumurta çıktı. en fazla yapacağı ortalama bir ligde ortalama bir takımda açık oynar. defansif olarak gram tat vermiyor. 3. lig takımının kanadından dahi çatır çatır çalım yiyorsan otur bir düşün ben bek miyim kalecimiyim beyzbolcumuyum diye.
    olcan adın her ne kadar gol ve asistlere imza atmış olsa da galatasarayın oyuncusu değil. zeminin de etkisi olduğuna tabi ki eminim ama yaptığı olumlu hareketler kadar top kaybı var. çoğunuz bana kızacaksınız ama bir düşünün. yabancı sınırlaması olmasaydı kaçımız isterdik olcan adın galatasaraya gelsin diye?
    yekta kurtuluş kendisinin performansından sonra sevindiğim tek nokta iyi bir fiyata satabilme imkanımız doğması. gerçekten ykaışmıyor bu takıma. yer yer çok iyi performanslarını gördük. hatta cl de oynadığımız chelsea maçlarından birinde sonradan oyuna girip resmen kaderi değiştirdi ancak bu adam trabzon bursa beşiktaş ayarında bir adam bize kanı uymaz.
    veysel sarı kankası tarık çamdal ile birlkte yediğimiz en büyük kazıklardan birisi. bu kadar düz futbolcu görmedim. önder turacı bile ali turan bile kendisinden kaliteli bence. tamamen fuzuli bir futbolcu takım için. kendisine verilen ücret altyapıya dağıtılsın bak daha ne sinanlar ibrahimler emreler çıkıyor.
    tarık çamdal bek'in b si bile olamaz bana kalırsa. vücud yok, rakibi süzme yok, çalım yeme var ters köşe yatma var. ama gel gör ki adam sağ açıkta ince ince parıltılar veriyor. belki bir şansı hakediyor ama eğer talibi varsa 3e 5e satılabilir.
    goran pandevspikerin deyimiyle virtüöz golündeki seriliği harikaydı ama ben yabancı forvet hakkımızı kendisinden yana kullanmamız taraftarı kesinlikle değilim. ancak önceki yönetimin ne hikmetse süper yüksek ücret vermesi dolayısıyla muhtemelen elden çıkaramayacağız kendisini. umarım elimizde patlamaz kanımızı emmez.

    biliyorum biraz hıncal abi'lik yaptım ama bunlar bana göre görülmesi gereken gerçekler. en iyisi buydu o yüzden bunu aldık diye savunmadan düşünürseniz eminim beni anlayacaksınız
App Store'dan indirin Google Play'den alın