• 136
    ilk 25 dakikasında gerçekten çok kötü ve şaşkın oynadığımız maç. türkiye kupasını gerçekten önemseyen benim gibi bireyler için bu çok üzücü bir şeydi ve eğer o şekilde gitseydi yenilirdik ama hem balçova'nın saman alevi söndü, hem de bizimkiler açıldı, böylece de farka gittik.

    ben ne zor şartlarda 2-1 yenildiğimiz 1461 trabzon maçını izledim, emre çolak'ın golünden sonra "ulan?" dedim ama imparator üzdü o gün bizleri. 2-2 biten ve penaltılarla komik bir şekilde kazandığımız gaziantep bşb maçında kurdeşen döktüm resmen ki o maçı izleme hikayem bambaşka, yani ufak bir travma yaşıyorum kendi içimde.

    e maç başladı bizimkiler şaşkın şaşkın dolanıyorlar, bir tane de organize gol yedik. bir tane yüzde yüzlük pozisyonu sinan çıkardı, sonra bir pozisyon daha gördük kalemizde, gayet de 3-0 olabilirdi ve bu işten bile değildi. ha sonrası kolay zaten ama ilk kısmı diyorum ben. o anki ruh haliyle yazdım tabi o an durum öyleydi çünkü. 9-1 bitmiş olabilir, ilk dakikalar gayet de eski travmalarımı su yüzüne çıkarır nitelikteydi.

    adamı hasta etmeyin lan :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın