• 42
    dünkü harika maçtan sonra sözlükte tekrar fatih terim başlığını hortlatmak istemezdim ama ersan çelik kendisi hakkında oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. en azından okunmaya değer buldum.

    --- alıntı ---
    galatasaray iyi oynuyor lige iyi bir dönüş yaptı 5-0 ile ama bu ligde şampiyonu sadece sahada belirlemiyorlar.

    twitter'da bana aysalcı diyorlar sneijder ve drogba'yı getiren adama saygı duyuyorum diyorum tamam sen aysalcısın diyorlar. birilerinin damarın basıyorum ağır konuşuyorum bazı yancı kesim tarafından sevilmememin sebebi budur.

    fatih terim, galatasaray'dan kendi gitti 50 tane aysal gelse bile onu gönderemezdi ama o kendini göndertti. fatih terim, milli takıma giderken rte ve kardeşi, acun, rıdvan ve göksel gümüşdağ gibi yancı ve yalakalardan büyük destek aldı. fatih terim bir efsane değildir o paranın efsanesidir.

    fatih terim bir gün beni aradı o dönem bugün gazetesindeyim bana inleyen nağmeler çekiyor diyor ki; hakkımda kötü yazma.

    size çok önemli bir olayı aktarayım fatih terim, recep tayyip erdoğan ve mustafa denizli ile ilgili. rte, mustafa denizli'yi arar; rize'yi bırak milli takıma gel der. denizli istifa edip istanbul'a gelir. bir bakar milli takıma terim gelmiş.bu olayı bana anlatan mustafa denizli'dir.

    ünal aysal ile o dönemde konuştum fatih terim'i gönderdiğine asla pişman olmadığını söyledi. ünal aysal akıllı adamdır gerçeği erken gördü ve ali dürüst ile abdürrahim albayrak'ı kapının önüne koydu.

    fatih terim, ünal aysal ile görüşmeye gidiyor diyor ki; bu albayrak'ı alın benim başımdan ne olur diyor. çıksın yalanlasınlar.

    abdürrahim albayrak büyük galatasaraylı değil mi ? size bir olay daha anlatacağım...canaydın döneminde albayrak'ın kulüpten 250 bin $ alacağı vardı. alabilmek için dönemin başbakanı mesut yılmaz'ı devreye soktu. m.yılmaz'da canaydın'ı arar ağır konuşur verin parasını der.canaydın'da bulup buluşturup verdim söyledikleri gücüme gitti dedi.özhan canaydın o dönem dedi ki; bu abdürrahim bir de gs'liyim diye geçinir. yaptığı çok gücüme gitti.

    adnan polat açıklama yapacakmış yapmasın herkes gerçeği gördü ama onunla ilgilide bazı gerçekleri açıklıyorum...h.üstünel, stoch ile anlaşmıştı, aziz yıldırım, a.polat'ı aradı biz alalım siz vazgeçin diyerek rica etti ve a.polat kabul etti. h.üstünel ise stoch ile gelirim ya da istifa ederim dedi. a.polat'ta o zaman "istifa et" dedi. haldun üstüne de istifa etti.

    adnan polat, aziz yıldırım'dan ayrı iş yapamazdı. gerçekleri açığa elbet çıkar.

    bir kel var telegol'de adı serhat ulueren tam a.polatçı. bunun nedeni eşinin polat'ın şirketinde çalışıyor olması olabilir mi?

    aslan meclisinin bitme sebebi; tff, terim ve abdürrahim albayrak'tır. bizi uyardılar tff ve terim'e sallamayın diye dinlemedik. aslan meclisi artık youtube üzerinden yayınlanacak. albayrak, tff'yi eleştirmemizi istemiyor. bu yüzden dönüş geri olmayacak.

    ünal aysal'ın galatasaray'a dönme ihtimali % 50'dir.

    sabri neden kadro dışı kaldı deniyor gerçekleri ben açıklıyayım size..sabri, gs yönetimine küfür eder. yönetim öğrenir ve prandelli'ye söyler bu adam bize küfretti diye oda kadro dışı bırakır.

    ben kimsenin adamı değilim olmadım bana aysalcı diyenler onun için yaptığım eleştirilere baksınlar.

    galatasaray herkesle dost olmaz. bize çelme takanlar ile hiç olmaz bu kadar burası galatasaray burda biat yoktur.

    ü.aysal'ı göndermek için siyasi bir operasyon yapıldı aysal gitmese gs'yi çok kötü bir durum ile karşı karşıya bırakacaklardı.

    ben gerçekleri konuştuğum için kötü oldum ve birinin adamı oldum değil mi ? gstv'de çalışırken bir kuruş almadım almam

    --- alıntı --- *
App Store'dan indirin Google Play'den alın