resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1376
    5 yabancı oynatabildiğimiz şu saçma sapan dönemde yabancı sınırına, tüpçüye, tüpçüyü federasyon başkanı yapana, federasyonla işbirliği yapan herkese küfür etme sebebidir.

    fernando muslera, aurelien chedjou, felipe melo* ve wesley sneijder'in takımdaki yerleri garanti gibi. garanti derken, bu oyuncular da elbet kesilebilir takımdan ama yerlerine oynayacak oyuncular bu oyuncuların verdiği katkının yarısını bile veremeyeceğinden kesilmeleri çok mantıksız olur. geriye kalıyor 1 yabancı hakkımız. o yabancı hakkının da armindo bruma'yla kullanılmasından yanayım.

    telles de potansiyeli olan, oynaya oynaya kendisini geliştirmesi gereken bir oyuncu. hata da yapacaktır, gol de yedirecektir, ama kenarda otura otura kendisini geliştiremeyeceği de aşikar. bruma'nın yedek beklemesineyse hiç dayanamıyorum ben arkadaş. o da hata yapıyor, yanlış tercihleri oluyor, ama sürekli onu izlemek istiyorum. yeter ki bruma oynasın, ben sol bekte hakan balta'yı izlemeye razıyım. hatta daha da ileri gidiyorum, tarık çamdal'a bile razıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın