• 97
    ligde 13. hafta itibari ile (konyaspor maçı dahil) oynadığımız 7 deplasmanın 5'ini kazandık, balıkesirspor ve başakşehir deplasmanlarından boynumuz bükük ayrıldık.

    geçen seneki toplam 17 deplasman maçımızda herhalde 5 galibiyet ya aldık ya almadık.

    tamam oyun kötü, oyuncular isteksiz gibi. ancak şu saatten sonra çok şeyler değişecek gibi duruyor. özellikle şu maç kazanma olayını öğrenmiş gibi duruyoruz. evet iyi futbol bizim önceliklerimiz arasında. ancak iyi futbol oynayana değil, gol atana üç puan geliyor. inşallah ikisini de bir arada yapabiliriz, tabi ki herkes gibi ben de onu istiyorum. normalde kötü futbol & üç puan diyecek bir adam değilim, fakat bu sezon oldukça tuhaf geçtiği için istisna tutuyor ve kötü futbol ve üç puanı kabulleniyorum.

    her şeye rağmen durum 5 gollü galibiyete rağmen vasatın altı gibi. ancak ilerisi için en azından geçtiğimiz ayki durumumuzu kıstas alırsak ışık veriyor.

    devre arası pandev yerine sağlam bir forvet, sezon sonu da chedjou'yu tamamlayacak yerli bir stoper -veya kontenjanın durumuna göre yabancı da olabilir- ile çok daha farklı şeyler diyebilecek konuma gelebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın