resim
Yiğit İsmail Gökoğlan
Takım:Didim Belediye
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:35
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 614
    türkiye'de ki sistemin nasıl geri kalmış olduğunun kanıtıdır.

    bu adam işine saygısı bulunmayan ve ortalama yetenekte bir futbolcu. kendisine haketmediği paralar ödeniyor ve o da eşyanın tabiatına uygun olarak bu fırsattan yararlanıyor.

    sorun parayı alanda değil, ödeyende, hatta ödenmesine sebep olan karaborsa ekonomisini yaratanda. ehil olmayan adamların, ehil olmayan adamların yükselmesini sağlayacak şekilde inşa ettikleri sistemde.(u: zira sistem ehil adamların girişine izin vermiyor ve seni ehil olmayanlara mecbur bırakıyor.) ve tabi buna dur deme fırsatını her defasında geri çeviren türk halkında.

    kedinin önüne her gün boğa eti atarsan her gün boğa eti yer. ama bu kedinin doğada boğa yiyebilen bir hayvan olduğunu göstermez. mevcut futbol sistememiz malesef kedileri aslan gösterecek ilizyonlar yaratacak şekilde tasarlanmış.

    bu çarpıklıktan faydalanıyor diye yiğit gökoğlan'a kızamıyorum açıkcası. ben kötü futbolcuyum. halı sahada 5 dakikalık kondisyonum var. takımlarında futbol oynamam için gelip bana 1 milyon eu'dan 4 senelik kontrat teklif etseler, kabul etmem halinde ben mi suçlu olurum??
App Store'dan indirin Google Play'den alın