• 3
    bu ülkede 3.boğaz köprüsünün, körfez geçiş köprüsünün, avrasya tünelinin ve bilumum bir çok devasa projenin açılış tarihleri belliyken, ülkenin en meşakkatli metro hattı olan seyrantepe - sanayi mahallesi metro hattının 29 eylül'de meydana gelen kaza sonrası ne zaman açılacağı henüz belli değildir.
    soruyoruz ibb beyaz masa'ya, robotik ezber yanıt geliyor her sefer.
    ilk atılan neden metro açılmıyor twitine 1.otomatik yanıt : istasyonda ve tünelde bakım çalışması olduğundan dolayı hizmete açılamamaktadır.
    gelen yanıta atılan peki ne zaman açacaksınız twitine 2.otomatik yanıt : açılış tarihi kamu oyuna duyurulacaktır. anlayışınız için teşekkür ederiz.

    teşekkür etmeyin arkadaş, çünkü anlayış göstermiyoruz, gösteremiyoruz. bu soğuk havalarda, zaten istanbuldan en az 2-3 derece daha soğuk olan bir bölgede, yağmurda çamurda ve belki yarın öbür gün karda kışta, hala inatla maça gidip gelmeye çalışıyoruz, ve belediyenin hizmetini sebepsiz şekilde kullanmaktan mahrum bırakılıyoruz. galatasaray taraftarına özel bir uygulama olduğunu düşündüğümde ise o bölgede yaşayan ve o hattı sürekli kullanan insanların mağduriyeti de aklıma geliyor, galatasaray'la ilişkilendiremiyorum o andan itibaren.

    sonuç olarak her ikisi de kombine sahibi olan 62 yaşındaki babam ve 60 yaşındaki annem de maçlara gelmek konusunda tereddüt etmeye başladılar artık. insanları futboldan, statlardan uzaklaştırma politikasının bir başka parçası karşısında yine kaybeden biz taraftarlar oluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın