• 2273
    türkiyenin görüp görebileceği en karaktersiz, şikeci, diktatör kişilerden biri aziz yıldırımla başlamak istiyorum sözlerime. ayrıca futbol teröristidir kendisi.

    ancak bir şeyin altını kalınca çizmek istiyorum.

    bu adam fenerbahçe'nin kurumsallaşmasını o kadar güzel yaptı ki şuan fenerbahçe bizimle büyüklük muhabbetine giriyorsa malesef ki bu adam yüzünden.

    basketbol takımı ana sponsoru ''ülker'' hani biz küçüklükten beri en az günde 2 lira kazandırdığımız ülker. parayı düşünün siz. koskoca ülker, basketbol liginde şampiyonlukları olan ülker. sen git kurumsallığı bırak fenerin altına gir ve para ver onlara. yazık !

    bayan voleybol takımı ana sponsoru ''acıbadem'' hani şu türkiyenin gelmiş geçmiş en pahalı hastanesi olan neredeyse kaç on yıldır olan.

    bugün yaşanan basket faciasından sonra o kadar sinirim bozuldu ki. ulan yeter be yeter ! her sene farklı sponsorlar yok derin dondurucu sponsor olur, 1 2 yıl kahve sponsor olur. yeter ulan !

    sen koskoca galatasaray'sın en kötü sana taraftarın sponsor olur. önünü aç bir şey yap. keşke sesimizi duyurabilsek arkadaş. her sene ben en az 120 lira veriyorum ki eminim bir çok arkadaşım veriyor nerede bu paralar ?

    kaçak formalar basılıyor ne bilim nasıl çıkacağız işin içinden bilmiyorum.

    edit: efes'i kandırsak tadından yenmez ama efes'de zor kandırılır o mazi ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın