• 202
    maça yetişmek için bir yerlerimi yırttım, geldiğim anda 11. dakikaydı, adamlar 2. golü kutluyorlardı. prestij maçı da olsa, son birkaç saattir beni heyecanlandıran maçtan, "bu sefer 4'ü geçecekler herhalde" maçına dönüştü benim için. öyle olmadı belki ama 4'ten fazla yemememizin veya ikinci yarı oyunun kontrolünün bizde olmasının sebebi de bizim süper olmamızdan kaynaklı değil kesinlikle.

    adamlar ilk yarım saatte 3 golü attı bitirdi maçı. ikinci yarı da flamini ve ramsey çıktı zaten orta sahayı 17 yaşındaki iki oyuncuya bıraktılar. maçı rölantiye alalım, boşluk bulunca çıkarız yoklarız kaleyi, modunda oynamaya başladılar. ilk yarı estiren podolski'ye doğru düzgün top bile gelmedi zaten ikinci yarı, son dakikada geldi o da gol oldu yine.

    bunlara rağmen kötümser olmanın da anlamı yok, döndük yine kendi ligimize. bu sene rakiplerimiz arsenal, dortmund seviyesinde olmayacak bundan sonra, o yüzden yukarıda yazdığım sebeplerden de olsa, ikinci yarıdaki performansımız umut verici. hamza hocanın gelmesiyle bir anda o seviyelere çıkamazdık zaten iki haftada. şu anda göstermeye başladığımız performans bizim lig için gayet yeterli. kaybolan oyuncuları yeniden kazanmaya çalışıyoruz, ofansif kadrolar kullanıyoruz, yani unutmaya başladığımız tarz şeyler olmaya başladı takımda. devre arası da forvete falan takviye yapılır. sonuç olarak, umarım takımın yakaladığı bu hava kalıcı olur da biz de bizi heyecanlandıran maçlar izleriz yeniden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın