• 198
    takımı beğendiğim maç. herşeyden önce prandelli galatasaray'ında görmediğimiz birşey, pozisyona girme özelliği kazandığımızı gördüm ben bu maçta. bunun yanında genç yetenekler umut saçtı özellikle de emre. bruma istediği gibi oynayamadı nedense, karşısında ligdeki direncin birkaç katını gördüğü ve bu konuda da tecrübesiz olduğu içindir belki de. takımın en iyileri emre çolak, felipe melo, wesley sneijder, yasin öztekin ve biraz da telles'ti.

    emre çolak'ı bu kadar iyi oynarken görünce çok sevindim, herşeyden önce altyapımızdan çıkmış bir çocuğu böyle cl gibi bir platformda yardırırken görmek bir galatasaraylı için çok gurur verici bir olay. inşallah hep 11'de forma bulur ve kendisini geliştirir aslanım benim. dikine top sürmeleri, o ufacık fiziğiyle savaşması, bir sürü top çalması, attığı çalımlar falan helal olsun dedirtti.

    yasin nazar değmesin hamza hocayla müthiş bir ivme yakaladı ve bu akşam en çok çabalayanlar arasındaydı. fiziği var, şutu da fena değil. bu sezon baya işimize yarayabilir.

    telles gene diri kalması ve savaşçılığı ile maça damgasını vurdu ve nerdeyse onun kanadından hiç pozisyon yemedik. sneijder'le de müthiş anlaşıyor. bir de ortalarını düzeltebilse tam olacak.

    melo. son birkaç maçtır üzerine yapışmış olan lakayt görüntüsünden eser yoktu ve eski melo'yu izletti bizlere. bozmadan devam etsin aslan.

    sneijder. oyundan ara ara kopmalar yaşasa da galatasaray futbol takımının hücumdaki değişmez virtüözüdür ve kaleyi karşıdan gören her frikik, kaç metre olursa olsun kendisine bırakılmalıdır.

    **

    sonuç olarak beklediğimiz bir skorla bitti diye düşünmekteyim ancak takım gelecek için kesinlikle umut verdi. sadece birkaç tane çöp var, onları ayıklayıp yerlerini daha diri ve yetenekli oyuncularla doldurabilirsek avrupa'da yeniden güneşli günler göreceğimize eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın