resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3849
    helal olsun, yine nokta analizler yapmış. bu adamı dinlemek lazım çok acayip şeyler anlatıyor, türk futbolunu iyi tanıyor, kariyer desen onda, yetenek desen onda. top saklama, topu tutma, takımın beyni olma desen onda. korner direğine götü dayayıp topla sevişme desen onda. *

    eleştir aga eleştir, helal olsun. yıllık 3 milyon euro kazansam, selçuk'un burak'ın verdiği katkının %1'ini bu takıma vermesem, buna rağmen her maç taraftar onları ıslıklasa bu adamları düşman bellese, bana hala umut bağlayan, top tuttuğumu falan sanan taraftar kitlesi olsa ben de futbolu bırakır onu bunu eleştiririm. ne olacak ki yani, senin iyi top oynadığına inanan kitle, 3 milyon euro alan süper bir yorumcu olduğuna da inanır. mükemmel bir karakter olduğuna da inanır. helalin var hamido. yardır.

    edit: sinirden duvarı yumrukluyacağım az kaldı. bugünkü açıklamasında dzemaili ve pandevle ilgili olan bölümü dinlememiştim. adam bildiğin gereksiz transfer demiş ikisine. ulan sen sen nesin, ne top oynadın geldiğinden beri. hangi maçta çok iyiyi geçtim, iyi bir performans gösterdin. şu açıklamayı burak yapsa yeminle burada linç vardı bugün linç. yabancı düşmanlığından girip first touch'tan çıkarlardı. selçuk yapsa ipte sallandırıyorlardı. selçuk inan(148) falan vardı yanında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın