• 195
    genelin aksine ben takım halinde oynadığımız oyunu beğendim. bunu bugüne kadar hamza hamzaoğlu'yla ilgili yorum yaparken uçmamaya dikkat eden biri olarak söylüyorum, eskişehir maçı sonrasında da buraya yazdım yedek eskişehir'i yendik fazla uçmayalım diye, akhisar maçında da iyi bir hücum futbolu vardı ama yine bu maçı görmek istiyordum. gördüm ve oynanan oyundan memnunum. istatistikler her şeyi gösteriyor, isteyen katılmaz, tamamen kendi görüşümdür ama şut benim için en önemli istatistik. topla oynama, koşu mesafesi falan pek ilgimi çekmiyor. fazla şut çekmek belki maçı kazandırmaz ama bir maçta 3 dakikada 1 şut çekiyorsanız bu benim için iyi oynadığın anlamına gelir. hiç değilse karşı alana yıkabilmişiz oyunu. bunu niye söylüyorum, çünkü bu sezon şampiyonlar liginde oynadığımız maçlarda karşı alanda hiç bir varlık gösterememiştik. içeride oynadığımız dortmund maçında karşı alanda top tuttuk mu bir tane atağımız var mı bunu bile hatırlamıyorum.

    ufak bir göz attım, dortmund'a içeride 0-4 yenildiğimiz maç 9 şut 1 isabet, deplamsanda 4-1 yenildiğimiz maç 5 şut 2 isabet. anderlecht'e 2-0 yenildiğimiz maç 10 şut 3 isabet. topla hepsini bir arsenal maçı yapmıyor.

    ben değişimi görüyorum, gol atmayı arzulayan bir takım görüyorum. bu şimdilik beni memnun ediyor. savunma 4lüsünü bu sene içinde deneye deneye bulacağız ve çok daha iyi olacağız buna inanıyorum.

    pek sallamadığınızı hissediyor gibiyim ama bu maç bir milad bile olabilir galatasaray'ın oyun şablonu için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın