• 187
    valla kim ne derse desin 2 hafta önceki umutsuz futboldan çok farklı bir oyun vardı sahada. 1-4'lük skor gerçekten umrumda değil, zira arsenal galatasaray'ın zaten çok çok önünde bir takım. bu sezon onlarla aynı klasmanda değiliz. hamza hamzaoğlu eminim haziran'da devralmış olsa takımı o zaman tam kadro arsenal ile de denk futbol oynardık. fakat ligde bu gün sahaya koyduğumuz futbol iş yapar. ilginç olan onca atak ve pozisyonumuza rağmen golü yine duran topla bulduk. bu takımın öyle ya da böyle skor üretmesi gerekiyor. o da sanırım yeni sistemimize alıştıkça olmaya başlayacak. dikkat çekici şey ise etkili alandan bulduğumuz serbest vuruş sayısı ve kaleyi karşımıza alıp yay bölgesinden girdiğimiz şut pozisyonu sayısında önemli bir artış var. oynadığımız etkili futbolun yansıması sanırım.

    maçta en çok dikkatimi çeken şey, özellikle 2. devrede emre çolak ve sneijder'in uyumu. hep istiyordum birarada oynamalarını. aynı futbol dilini konuşuyorlar. neredeyse hiç baskı yemedik sayelerinde. rakip takım presini anında kırıyorlar yüksek pas teknikleriyle. tabi melo'nun 2. devredeki oyunu da tuzu biberi oldu.

    kimse üzülmesin bu takım olur. 2-3 hafta sonra kolay sonuç almaya başlarız. ikinci devre fırtına gibi eseriz. burak ve umut ligi idare ederler fakat takımı tamamlamak için etkili bir forvet şart. şu anderlecht'in mitrovic'i çok fena aklımda kaldı amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın