• 18
    göztepe maçındaki olaylardan sonra kinlenen yazarların saldırdığı takım. evet göztepe maçında olanları eleştirdiniz oldu bitti. peki9 aralık 2014 cizrespor gençlerbirliği maçında herhangi bir olay çıkmamış, güvenlik sebebiyle gençlerbirliği futbolcuları zırhlı araçlarla girmiş stada. bu salya sümük ağlayarak cizrespor'a saydırmanın sebebi nedir bugün anlayamadım.

    zaten günümüzde bütün maçlar şenlik havasında geçiyor, senin takımın karanlıkta şampiyonluk kupası almak zorunda kalmamış, neden cizre maçına gençlerbirliği futbolcuları zırhlı araçlarla giriyor onu ben de anlamadım.

    yani yazmayayım diyorum ama bu kadar ağlak olmayın. göztepe maçında olaylar oldu bitti, onu tartıştık. bugün türkiye kupası sorunsuz oynanmış bitmiş, neyin peşindesiniz amk? ha illa çözüm sürecini tartışmak istiyorum, siyaset yapacağım diyorsanız gidin başka yerde yapın. burası selo ile tayyip'in konuşulacağı bir yer değil.

    insanları sevmekten, anlamaya çalışmaktan bu kadar korkmayın. holigan heryerde holigan, garibim cizrespor'dan ne istiyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın