resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 5899
    hakkında yazmak istemiyorum ama yazılanları görünce dayanamıyorum:

    bu adam, geçen yıl kendisiyle dalga geçilen reklam filminde oynadı mı? oynadı!
    bu adam, geçen yıl galatasaray'da oynuyor muydu? oynuyordu!
    bu adam, galatasaray'dan milyon dolarlar alıyor mu? alıyor!
    bu adam, aldığı paranın hakkını vermeli mi? vermeli!
    bu adam, galatasaray'ın kaptanı mıydı? evet!
    .
    .
    .

    peki, kendisiyle dalga geçilen reklam filminde para için oynayıp, kendisinin kazma ve karaktersiz olduğunu ilan etti mi? etti!
    peki, galatasaray'ın kaptanına hatta herhangi bir ferdine, bu iki sıfat yakışır mı? yakışmaz!

    başka sözüm yok. hasta olabilirim, ama aptal yerine konacak kadar değil.

    edit: anlamayanlar için;

    kendisi; reklam filminde oynayarak, para karşılığında galatasaray'ı umursamadığını açıkça göstermiştir. bu saatten sonra galatasaray forması giymesi; taraftara, takıma ve kulübe hakarettir, ihanettir. iyi oynaması işimize gelir. ancak oynamaması gerekir. aradaki nüansı anlayabilmek lazım. kendisi hakkında yazmak bile vakit israfı, maalesef.

    2. edit: anlatamadığım kısımlar için;

    bir oyuncunun gece hayatının kulübüyle ilgisi yoktur. oyununa zarar vermedği müddetçe... mesela; jo olayında taraftar ilk başlarda ses çıkarmadı. performansına baktı. top oynamaya niyeti olmadığını anladığında verdi tepkisini. ancak bir oyuncunun oynadığı futbol kulübüyle direk bağlantılıdır. eğer oyuncu kalitesiz olduğunu para karşılığında ilan edebilecek kadar alçalıyorsa, kulübünün kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilemesi gerekir. illa performansına bakacaksak; bu sezon hiç bir maçında vasatı aşamamıştır. ancak kendisi için bu seviye de iyi kabul ediliyorsa, bir şey söyleyemeyeceğim.

    fbjk'liler ve bunların güdümündeki medya; asla galatasaray'ın kötü oyuncularına bel altı vurmazlar. iyi oyuncularına vururlar. bunu anlamak bizim için biraz geç oldu, maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın