resim
Diego Ribas da Cunha
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 417
    çok iyi futbolcudur. ancak fenerbahçe'ye ne diye alındı bilinmez. geldiği gibi herkes sistemi bozacağını söyledi. nitekim görünen köy kılavuz istemez, adam forma şansı bulamıyor doğru dürüst. yanlış anlaşılmasın ama atletico madrid'de o kadar süre alabilen bir adam bizim ligde her takımda oynayacak kalitede demektir. yeter ki ihtiyaç doğrultusunda alınmış olsun. bana göre aziz yıldırım sırf geçen sezon sneijder'in galatasaray'da gösterdiği başarıyı kıskanıp aldı diego'yu. merak ediyorum bu adamı ne kadar yedek bekletebilecekler. yakında takım içerisinde sorun çıkaracağını düşünüyorum. bir yanda geçen sezon başarıya götüren bir oyun var, bir yanda da takımdaki oyunculara bakınca forma giyecek kalitede bir oyuncu. tabi bu işin içinden çıkamayacak da bir teknik adam...

    eğer ersun yanal takımda kalsaydı belki sow'da yaptığı gibi yeterli defansif etkinliği üretmesini sağlayabilirdi. ancak ismail kartal o kalitede bir teknik adam değil. belki de diego transferini fenerbahçe için yanlış hale getiren ersun yanal'ın gönderilmesi oldu. ama yine de diego'nun fenerbahçe'de verimli oynayabilmesi için bir adet türk pasaportlu orta saha oyuncusuna daha ihtiyacı var fenerbahçe'nin.

    (bkz: #1536503) zamanında dedik fenerbahçe'nin yumuşak karnı orta sahası. bok gibi rotasyonu var diye. o bölgeye ersun yanal'ın takımı şampiyon yapan sistemi doğrultusunda bir oyuncu transferi şarttı. zira emre geldi 35 yaşına ve istikrarı sağlayamadığı geçen sezon ortaya çıktı. bu sezon da* görüyoruz zaten. bana göre orta sahada diego yerine fredy guarin gibi bir adam alsalardı çok büyük katkı sağlarlardı. bizim beğenmediğimiz dzemaili bile çok iş yapardı fenerbahçe'de. devre arasında ben aziz yıldırım'ın yerinde olsam sezonu kurtarmak adına başta bilal kısa, ligde ne kadar kaliteli türk orta saha varsa hepsine talip olurdum. en az iki tanesini de alırdım. bizde 2. plada kalan hamit ve yekta bana göre şu an fenerbahçe'ye ilaç olur. hatta furkan özçal bile o takımda iyi iş yapar. hayat fm olsa furkan'ı fenerbahçe'ye kiralık gönderirdim gelişmesi için. adamların o derece ihtiyaçları var orta saha oyuncusuna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın