• 43
    http://galatasaray11.com/i/1527.jpg

    hamza hocanın sneijder'i tıpkı mancini gibi kullanma düşüncesinde olduğunu gösteren bir kadroyla çıkmayı planladığı maçtır, planlıyor çünkü 6 aralık 2014 akhisar maçında da sneijder aynı mevkide oynamıştı emre'yle değişmeli olarak ve yine böyle olacak gibi. sneijder açıkçası sola yakın oynadığında çok daha serbest ve hür oynuyor topla. 2013-2014 sezonunda bizi her maç taşımasının en büyük sebebi de buydu zaten ve hamza hoca da bu yolu izleyecek gibi. inşallah tutar.

    burak'ın ceza alanından uzak olduğunda neler yapabildiğini de yine 6 aralık 2014'te canlı gördük. ileride pivot olabilen, top indirebilen, pas alışverişine katılabilen umut'a bol bol servis yaparsa, arada da gol yollarına kaçıp hırsını konuşturursa ilerde daha çok hücum üretkenliğimiz oluyor bunu da gördük yine 6'sındaki maçta.

    emre çolak genç ve dinamik, aynı zamanda da yetenekli bir orta saha olduğu için hamza hoca onu yeni getirdiği presli sistemin en önemli elemanlarından yapacak gibi ki emre çolak yine yeniden 6'sındaki maçta bu sistemde ne kadar yararlı olabildiğini hepimize gösterdi.

    kazanalım, morallenelim, yolumuza bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın