• 29
    " kisi kendini saga sola sormali, bir cicekle bahar olmaz"

    isler iyi gidiyor gibi gorunebilir ama acan sadece bir cicek. bunu bahce yapmak icin de hazir topragi havalandirmis yeni ekinler ekerken gubresini suyunu dogru vererek yapmaliyiz.

    "biz bunu istiyoruz yoksa aklinizi aliriz" diye gitmeyecegiz, ultraslan degiliz sonucta. taraftar bunlari hissediyordu, su su olaylar yasandi iste gordugunuz gibi bu futbolculara negatif bakiliyor, bu futbolcular taraftarin merak ettigi, gormek icin heyecanlandigi, bu futbolcular da taraftarin guvendigi vs vs.

    sonucta antremanda ne yaparlarsa yapsinlar hamza hamzaoglu bizimle tribunde mac izlemedigi muddetce taraftarlarin sinan gumus ve koray gunter'i gormeyi bu kadar cok istedigini bilemez. ya da taraftarlar arasinda chedjou ve koray'in en yetenekli savunma oyuncusu olarak goruldugunu.

    galatasaray'in durumunu goze alinca hamza hamzaoglu riske girmeden calismak isteyebilir. taraftarin ise bu riski goze alabilecek yonde paralel bir dusunceye sahip oldugunu bilmesi gerekiyor.

    hamza hamzaoglu'nu guvensek veya guvenmesek bile, o'na, dogru olanin, taraftarlari da heyecanlandiran seylerin sahada gosterildigi muddetce, basaridan da bagimsiz olarak destek verilecegini gostermek asil amac.
App Store'dan indirin Google Play'den alın