• 2
    --- alıntı ---

    erik murphy, former bulls big-man, is in talks with turkish powerhouse galatasaray, a source told sportando. murphy is currently playing in d-league with the austin toros.talks between two sides are ongoing and there's optimism for a positive conclusion of the deal.

    --- alıntı ---

    ingilizce bilmeyen renktaşlar için: bir kaynağın sportandoya söylediğine göre, eski chicago bulls oyuncusuerik murphy ile türkiye'nin dinamosu galatasaray'ın görüşme içerisinde olduğu belirtildi. murphy bu günlerde d-ligi takımlarından austin toros'da oynuyor. iki taraf arasında görüşmeler devam ediyor ve anlaşmanın pozitif bir şekilde sonuçlanacağına dair, iyimser bir hava bulunuyor.

    şu spor medyasındaki "bir kaynağa" da gıcıyım ya neyse...

    öncelikle kalinska'nın paylaşmış olduğu videodan(#1612229) anlaşıldığı kadarıyla arkadaş, zoran erceg gibi şutör bir 4 numara gibi gözüküyor. zoran'dan artısı ise beş yaş küçük olması ve daha atletik bir yapısının bulunması. paylaşılan video sadece şut antrenmanı olarak geçtiği için diğer özellikleriyle ilgili bir yorum yapılamıyor.

    kendisi hakkında bilgi vermek gerekirse; amerika ve finlandiya pasaportlarını bulunduruyor ama lyon'da doğmuş arkadaş... babası bir zamanlar los angeles clippers ve washington bullets forması giymiş, annesi ise finlandiya formasını 6 sene boyunca giymiş milli bir basketbolcu. kardeşi de florida'da halen basketbol oynamakta, yani kısacası ailece basketbolcular. oynadığı austin toros takımı, san antonio spurs'un d-league ekibi. hatta ekim 2014'de takımının bir bölümü spurs tarafından satın alınarak ismi austin spurs yapıldı.*

    ayrıca kendisiyle ilgili bir diğer bilgi; 2009'dan 2013'e kadar florida gators'da oynamış. yani eski takım arkadaşlarından biri, şu haberde de izleyeceğiniz gibi galatasaray erkek basketbol takımında oynamaktadır.(bkz: patric young): http://www.youtube.com/watch?v=m1IfAcdiooE

    edit: ayrıca (bkz: #1612323). murat özyer kendisiyle ilgilenilmediğini açıklamış...
App Store'dan indirin Google Play'den alın