• 9
    sozluk yazarlari resmen surekli kufrettigimiz medyayla paralel ilerliyor. farkindaysaniz iki haftadir surekli hamza hamzaoglu sonrasi takimda bir fitne fesat beklentisi icinde bir grup yazar var. fitne fesat cikmadikca daha cok eşeliyorliyorlar altlari. cunku mutlaka bir fitne fesat olmali takimda. selcukla melonun, hamza hocayla sneijderin yada ne biliyim x yerlisiyle y yabancisinin arasinda illa bir sorun cikmali ki bu arkadaslar tatmin olsun.

    elle tutulur herhangi bir kriz cikmayinca da bosluga dusen bu arkadaslar once sneijder hamza hocayi gorunce ayaga kalkmadi kesin bi bokluk var abiiiii modunda bi ortaligi karistirmak istediler olmadi. simdi de bir anlik birbirine kizan muslera selcuk ikilisinden dem vurmalar basladi. hakan balta chedjou olayi da anlikti mesela onu bile buyutme cabasi var. sanki alttan cok ciddi bir sey ciksa tatmin olcaklar ve hakliliklarinin gururuyla mutlu olacaklar gibi. cunku bu kadar komplo teorisinin ustuste ortaya atilmasinin anlami yok. bizim taraftarimiz turklerle yabancilar birbirini sevmesin, hamza hoca sneijderden tiksinsin ne biliyim chedjou selcuku bi kenarda dövsün, melo emre colaki ittirsin gozunu yumruklasin falan istiyorlar. bunlar yasanmadikca da icten ice bir uzgunluk devam edecek gibi. cunku bu tartismalarin ortaya cikartilmasinin ardinda baska bir neden bulamiyorum. taraftar hala terimcilik aysalcilik, yerlicilik yabancicilik oynuyor. bunun altinda da ben sadece art niyet ve "iste bakin ben hakliydim gordunuz mu hepiniz" icgudusunun yattigini dusunuyorum.

    takim icini liderlik mevzuunda da melonun ortadahada esas komutan oldugunu dusunuyorum. hoca selcukun gorevinde degisiklige gittiyse de gerekli gordugu biseyler vardir eminim ki. cunku bu adamin derdi fitne cikarmak olsa brumayi iki mactir bu denli destekleyici oynatmaz, onun calimlarindan sonra oglum benim afferin sana diye tempo tutmazdi. yabanci dostu prandellimiz gibi brumayi tribune yollardi.

    onyargilar kotudur. malesef hepimizde de varlar. bende de vardi ama bunlarin hatali dusunceler oldugunu gordum son on gunde. artik siz de gorun. bu takimda suan kaos yok. hatta o kadar yok ki on gundur durmadan yeni yeni degisik seyler ureten sizler bile kaos yaratamayacaksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın