resim
Alexsandro de Souza
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:46
Uyruk:Brezilya
  • 1309
    kendisi derbilerin ama özellikle kadıköy'deki derbilerin psikolojik üstünlüğüdür. yıllarca yazdı gollerini bize de, beşiktaş'a da, derbi sayılmayan trabzon'a da...

    tabii ki bunda kendisinin oynadığı yıllarda tr ligi'nde rakiplerinin kötü kadroları ve hakemlerin bu maçlardaki performansları da etkiliydi.
    ama ne zaman ki avrupa maçı oldu fener'in bir kaç maç hariç alex 10 kişi oynattı takımı. takım savunmasını düşürdü. karşısında fizik olarak iyi olan her takıma karşı da zorlandı etkili olamadı.

    gene de 2011-2012 galatasaray'ı fener'i kadıköy'de yenmeye çok yakınken bile alex sayesinde ayakta kaldılar.
    maçlarda bileğe basışlarını görmezden gelecek değiliz ama en nihayetinde türkiye ligi'nde rakibimizin bir çok başarısının ve başarısızlığın mimarıdır. 2006, 2010 ve 2012'de gemisini kurtaramadı. aykut kocaman'ın kumpasına gelmese muhtemelen fenerbahçe tarihinin en golcü oyuncusu olacaktı. bu sebeple bile saygıyı hak ediyor bence.

    biraz oradan biraz buradan oldu ama neyse efendim futbolu bıraktı en sonunda. fenrbahçe taraftarının en sevdiği ismidir ve aziz yıldırım tarafından hunharca gönderilmiştir. bu bile nasıl bir camia olduklarının en güzel örneğidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın