resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7324
    kendisi yüzünden güzelim sözlük platformundan yaklaşık 1 buçuk ay uzak kaldım. cezamı en ağır şekilde çektim.. ne güzel entryler aklıma geldi de yazamadım...

    ama son 6 aralık 2014 galatasaray akhisar belediyespor maçında gösterdiği performanstan ötürü kendisini yine tebrik eder bonservisini ve istatistiklerini en kısa zamanda toparlayıp, tez zamanda kendisini eğer ki verebilirsek orta şeker bir bonservise verip, drogba-demba ba tarzı bir forvetle yeni başarılara yelken açmamızı diliyorum..

    en kötü devre arası ya da sezon sonunda klas bir forvet alıp kendisini yedeğe çekebilirsek iyi olabilir.

    bu taraftar hakan şükür'e bile ( bile diyorum belki de galatasaray tarihinin en en en önemli topçusuydu bu adam ) 32 yaşına geldiğinde çekemez oldu seni 2 3 sene sonra düşünemiyorum be burak.

    hakkımızda hayırlısı diyelim.

    ayrıca ısrarla söylüyorum forvet arkası değil bu adam oynayacaksa bu takımda ya çift forvetin yanında ( drogba tarzı olmak zorunda ) kovalayan gizli forvet ya da fırsatçı gölcü ne dersen artık ya da amr - aml oynar.

    ilkinden daha çok verim alırsın orası kesin ama madem koşacaksa bu kadar ve iyi paslar atacaksa içeri kat ederek ve ufak yardımlarla katkısı olabilir.

    edit: gittti lannn gitti hem de çine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın