resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 5890
    6 aralik 2014 akhisar macini yeni seyrediyorum ve ilk 35 dakika icerisinde tek bir olumlu hareketi oldu onun disinda berbat oynamis sag bek.

    sabri'nin ortasi pek olmuyor ya iyi oynuyor ya kotu. hatta bunu da klasik sabri iyi ve klasik sabri kotusu diye de adlandirabiliriz cunku iyi ve kotu yaptigi seyler hep ayni. ilk 35 dakika itibari ile bruma onunde 25 kez bosa ciktiysa sadece 1 evet yaziyla "bir" kere adama topu durterek pas verdi. bir kere de bruma geri cikip pas isteyip aldi.

    bu adam ilk futbola basladigi gunden beri topu ayagina aldiginda neden ileri dogru gitmezde topu sol ayagi uzerinden donerek geriye ceker hic anlayabilmis degilim. bir de bunu karsisindaki adam kendi dibinde degilken yapiyor. normalde bu hareket cizgide sikisinca yapilir tac mac almak icin. sabri ise rakip kendine 2 metre uzaktayken yapmaya basliyor haliyle rakip bunu skstiriyor. inanilmaz bir sey, bu adama mac sonunda iyi oynadi demisler ama su ilk 35 dakika sonunda ben coktan oyundan almistim bu adami.

    sabri ikinci yari rakip yogunken baski icin girmesi gereken bir oyuncu. ilk 11 basladiginda iyi oynadigi mac sayisi son 5 yilda belki 5'tir belki degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın