• 43
    eğer böyle bir çoşma söz konusu ise suçu futbolcuda aramam hocada ararım.
    mesela selçuk. prandelli'yle oynarken etrafında yekta, melo, hamit gibi nispeten kazma oyuncularla oynuyordu. ileride kim vardı? sadece burak. sürekli sağa sola verdiği zaman tepki görüyor, ileri oynadığı zaman burak'ın top kontrolü yok, mecbur koşu yoluna oynuyor. bakınca haliyle top şişiriyor ama yapacak çok da alternatifi yok adamın.
    mesela burak. prandelli zamanında kısıtlı yeteneklerine rağmen tek forvet, en ileri uçtaki adam olarak oynatıldı. bu adamın top saklama, çalım atma gibi becerileri yok. teknik direktör bunları isterse yapamaz ki yapamadığı için taraftarın gözünde suçlu oyuncu oluyor.
    6 aralık 2014 galatasaray akhisar belediye maçına bakalım.
    selçuk. geriden topu alıyor solda sneijder, sağda bruma, kendisine yakın oynayan seri bir emre çolak ve burak var. dikine oynayınca umut'u görüyor. soldan telles sağdan sabri ısrarla bindiriyor. kendisi kaç kez cezasahasına girdi, sağ ve sol kanada gelip ver kaç yaptı saymadım. bunu selçuk kendi insiyatifi doğrultusunda mı yaptı sence? bence hayır. alternatifleri arttığı için yaptı.
    burak. en uçta tek forvet oynarken hepimizi kanser eden adam dün oynanan maçta gözlerimizin pasını sildi resmen. verkaçları gördün mü? ofsayta düşmediğini, bir kez faul yaptığını fark ettin mi?
    etmediysen at gözlüklerini çıkar, ön yargılarından kurtul öyle izle maçları.

    bunun ilk paragrafı da sana hediyem olsun.
    (bkz: #1611494)
App Store'dan indirin Google Play'den alın