resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6342
    burada ciddi anlamda kendi karakteriyle ilgili sorun yaşayan ve takıntılı arkadaşlar var. sebep-sonuç ilişkisi ne olursa olsun buraya her gün aynı şeyleri yazmaktan başka gerçekten başka bir şey yapmıyorlar. cesare prandelli başlığına gidip adamın kişiliğinden tutun, sakallarına kadar küfreden adamlar. selçuk inan başlığında gelip ne olursa olsun küfür eden adamlar hepsi aynı zihniyet maalesef. karar verin beyler ya prandelli ne olursa olsun iyi adamdı selçuk inan'ın sabote etmesi sonucunda başarısız oldu. yada prandelli gerçekten kötüydü doğal olarak selçuk inan'da nasibini aldı takımın kötü futbol oynamasından.

    şimdi biraz sizin mantığınızdan gidelim 14-15 sezonundan itibaren sneijder ve chedjou hariç hiç bir futbolcumuz iyi performans göstermiyor. muslera ( canımız, ciğerimiz ) saçma sapan normal şartlarda hayatta yemeyeceği golleri yiyor. melo'muz yine aynı durumda kötü oynuyor, hatta son maç gereksiz kart görüyor. bence hiç biri takımı sabote etmiyor, karaktersizde değil.

    gelelim hamza hocayla beraber neyin değiştiğine futbolu sadece izliyor musunuz arada oynar mısınız bilmem. sahada mevkiinizin 10 metre ileri geri gitmesi bile sizin performansınızı etkiler. kaldı ki altyapı eğitimi kısıtlı olan bir ülkede bir futbolcunun her alanda oynamasını bekliyorsanız hata edersiniz. oynamalı mı kesinlikle evet ama oynayamıyor malum türkiye ve yeni türkiye düzeni devam ettikçe oynayamayacakta. selçuk bugün iyi performans göstermiş evet, normalde dikine oynamıyor diye eleştirilir bugünde dikine oynamadı sadece pası 10-20 metre geride aldığı için sağ ve solunda ki oyuncunun koşu yoluna bırakınca dikine oynadı oluyor.

    izlediğiniz oyunun bence farkına varın. değişiklikleri anlamak bu kadar zor olmamalı. bu takım bu sene sike sike şampiyon olacak ve siz ben demiştim x oyuncu gönderilmeliydi diye diyemeyeceksiniz. sizin tüm sorununuz bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın