• 36
    aylardır kötü olan muslera belki hamza hoca'dan sonra bildiğimiz eski muslera'ya dönecek. keza melo içinde geçerli bu durum. futbolculara omurgasız, karaktersiz deniliyor ya bence bunları düşünen karaktersiz, omurgasızdır. futbolda mevki'nin 10 metre ileri-geri kayması bile futbolcuyu rahatlatır. isteyen olursa mesaj kutumu yeşillendirsin anlatayım. durum böyle iken hamza hoca'da diğer hocalarımız gibi taktik değiştirmek yerine başarılı olmuş mevcut kadro ve taktiğe uygun adamları koyarak devam edince ister istemez performansı artacak herkesin. 10 kişi olduğumuzda ceza sahasına 5-6 kişi hareketlenmemizin sebebi selçuk olamaz değil mi? yada deli gibi pres yapmamızın sebebi burak olamaz bence.

    her zaman diyorum böyle ne olursa olsun ben takıma giydireyim ama haklı çıkayım tarzı düşünen adamlar varken galatasaray'ın düşmana ihtiyacı yok. azalarak bitmeniz dileğiyle.

    edit: mancini ve prandelli'yi her zaman destekledim. ancak onlar sistem değişikliğine gitmek istediler. eldeki beceriksiz ve eğitimsiz bu kadar türk futbolcu + yabancı sınırı varken bunları yapmak çok zor olacaktı ve olmadı. hamza hocanın artısı burada başlıyor bana göre. en son başarı yakalamış taktiğe göre başlamak. siz ne derseniz diyin, kimi suçlamaya çalışırsanız suçlayın olaylar bu kadar basit aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın