• 70
    robertobaggio : muzmin yedek. uzerinde fiorentina zamanindan baggio formasi vardir ama sahaya cortez ayakkabiyla gelmistir.
    yapma hayrettin : kasap defans. topu isterken bir popescu ozguveniyle ister ama top ayagina geldimi bir ali eren beserler.
    rgn : kaygisiz santrafor. kimse ilgilenmediginde topun pesinde kosmayan ama iki manita izledi mi vieri'ye donusen firsatci golcu.
    ecekil : dinarsu maestrosu. kucukken yanlis anlasilip dinarsu kadin takimina yazilmis, gercek ortaya cikinca vasat bir orta saha olarak anadoluda hayatini devam ettirmis, atanamamis redondo
    neverfall : topun kil sahibi. mahalledeki tek top kendisinde oldugu icin forvette oynayan, aslinda ozunde yetenekli ama herkesin tilt oldugu, jordi cruyff.
    aslan gibi savas galatasaray : takoz bek. futboldan zerre anlamaz, sirf arma ve futbol sevdasina yakinlarda tutulur, solda oynayan recep cetin.
    makine muhendisi : cilgin libero. hicbir pozisyonda yeterli olmadigi icin defanstan da geriye konulmus kosmayan libero, mersin'li samet aybaba.
    haydipopescuhaydioglum : uzun bacakli richard. tipine bakinca futbolcu demezsin, merkezde topu alinca ilginc isler yapan, southampton alt yapisindan cikamamis letissier.
App Store'dan indirin Google Play'den alın