• 16
    melo'nun olmadigi yerde hava topu hakimiyeti olmayacagi icin beklerin hava topu karsilayabilen guclu adamlar olmasi elzem. bu nedenle semih yerine koray tercihi de mantikli olacaktir. ayni zamanda rakibe fiziksel ustunluk kurmakta zorlanacagimiz icin merkezde topa hakim, kanatlarda da hizli cikan oyuncularin olmasi, ileride de rakip defansi yipratacak oyuncu gerekli. en basit haliyle soyle bir sey olabilir:
    http://galatasaray11.com/kadro/melosuz-1472

    ama burak'in kesin oynayacagini hepimiz biliyoruz. bu durumda fizik gucunu one tasimak gerekiyor. daha ofansif bir kadroyla rakibin beklerinin cikmasini tamamen engelleyip orta saha baskinligini hiza donusturmek gerekli. boyle bir durumda da soyle olabilir:
    http://galatasaray11.com/kadro/burakli-1473

    ama hamza muhtemelen hava topu sorununu ve rakibi karsilamadaki acizligi fazla goz onunde bulundurmayacaktir. bu durumda soyle bir kadroyla cikacak:

    http://galatasaray11.com/kadro/hamzanin-1474
    bu kadro da kazanir ancak semih'i sag stoper yapmadigi muddetce defans hatasi ve yerlesi hatasi yapmaya devam ederiz.

    selcuk ve sneijder'den efsane performans almak istiyorsaniz da soyle bir sey gerekir. merkezde topun en hizli dolasacagi kadrolardan biri olur. ileride bruma oyun karakteri geregi sol cizgiye, umut da geriden gelerek oynayabilir. oyun merkez selcuk ve sneijder olur, ayni hat ustunde rakibin katlarini cozerek ilerlerler.
    http://galatasaray11.com/kadro/selcuk-1475

    benim sahada gorunce heyecanlanacagim fantastik ve biraz extreme kadrom ise:
    http://galatasaray11.com/kadro/oha-1476

    sneijder false9 oyanayacak. buradaki diziliste oyle gorunmuyor haliyle de bruma ve umut inside forvet olarak oradalar. iki soru isareti var, telles ileride kalip donmemezlik yapar mi, hamit'in temposu ne kadar yeterli olur? merkezdeki iki yorulmak bilmez adam one geriye zaten surekli baski yapacaklardir. pas istasyonu da sayisiz var cocuklar icin. bruma en yatkin oldugu yerde sol ic forvet olarak bulunur. umut'un fizik ustunlugunu orta sahaya destek icin kullanabilirsin.
    ama dedim ya, fazla fantastik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın