resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 577
    artık hakkındaki taraftarın şu fatih terim'in piyonu, yok koltuğu ona bırakacak, yok efendim sneijder konusunda samimiyetsiz, efendime söyleyeyim fatih terim'in yardımcısı olacak tarzı g.tten sallamalarının azalarak bitmesini dilediğim "galatasaray futbol takımı teknik direktörü".

    beyler, bu adam bugün ilk maçına çıkacak. birkaç maç içinde takım tekrar takım olma yoluna evrilmeye başlayacaksa, iyi futbol görebilmeye başlayacaksak bu kendisinin, futbolcuların çabasının yanında taraftarın da bir olabilmesiyle gerçekleşecek. başlatmayın kişisel hırslarınıza, nefretlerinize, elitist, romantik düşüncelerinize. takım yeni bir yola çıkıyor, milletin kafasını kurcalayıp ortalığı kaosa vermektense destek olun, bir olun. biz yapacağız deyin, biz deyin amk. bir kere de şu takım kötüyken biz deyin. bir kere de şu takım kötüyken destekleyin.

    zarar vermekten başka bi bok yaptığınız yok, müşterisiniz, anlıyorum ama müşteriyseniz de susun şu gün. en azından susun. çünkü artık ortak bi şeyleri desteklemeye ihtiyacımız var. yeni bir yoldayız, ortak yürümeye ihtiyacımız var. yoksa yine bi bok olmayacak, belki istediğiniz bu ama biraz galatasaray'ı düşünüyorsanız lütfen susun!

    demokratik değilim, takım şu durumdayken kaosa sürükleyecek her "içerden" eleştiriye karşıyım, evet!
App Store'dan indirin Google Play'den alın