• 112
    güya milli takımdaki başarısızlık sonrası bunu değiştireceklerdi, yabancı sınırlaması kalkacaktı. ama bunun yerine plan değişikliğine gidip hamza hoca'yı galatasaray'ın başına getirdiler. çünkü diğer kulüplerin yerlileri idare ediyor ama galatasaray'ın yerlileri sırıtıyor. bu hamle başarılı olursa yerli futbolcuların başarısızlıkları yabancı teknik adamlara fatura edilmiş olacak. süreç sonunda yerli futbolcuların ne kadar yetenekli, ruhlu ve aldıkları parayı hak ettikleri medya tarafından vurgulanacak. yabancı futbolculara sneijder ve melo özelinde algı operasyonu yapılması da mümkün.

    yani sistem asla kendini yok etmez. rakamlar değişebilir ancak yabancı sınırlaması kalır. ortada müthiş paralar dönüyor çünkü. türk futbolunda çok uygun bir rant alanı var. kurumların başarısı değil rantın kimin tarafından yenileceği önemli. bu futbolculara ödenen paralar sadece kendilerine gitmiyor. o paralardan beslenen mafya, siyaset, medya vs var. o parayı yabancılara yedirmezler çünkü para artık kendilerine dönmez. ama allah'ın adaleti işte, son dönemlerde alınan facia başarısızlıklardan sonra insanlar uyanmaya başladı. türk futbolcuların aldıkları paraları hak etmediklerine inanıyorlar. bunun için bir algı operasyonu yapılması şart oldu. operasyonun başrolünde de galatasaray olacak. hamza hoca bu yüzden federasyondan getirildi. yerlilerin başarılı olması için ufak kıyaklar artık beklenebilir. mesela lehimize hakem hataları artabilir. hamza hoca'nìn da feda edeceği bir şey var. başarılı olacaksa bunu yerli oyuncuların öncüğünde gerçekleştirecek. yani yerlilerin başarısı galatasaray'dan daha önemli. daha önce hiç tercih etmemesine rağmen yerlilerin istediği 4-4-2 söylentileri bu yüzden arttı. örnekler arttırılabilir.

    elbette tüm bunlar mide bulandırıcı. işin acı tarafı galatasaray'a federasyon üzerinden operasyon yapılmasıdır. tüm bunları inkar ederek yalancı bir bahar yaşamak da isteyebilirsiniz. ama burası türkiye, gün gelir gerçekler acıtmaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın