• 1931
    ağlıyorum be sözlük. evet bildiğin 26 yaşında koskoca herifim ve ağlıyorum. sebebine gelince :

    http://www.dailymotion.com/...-2-real-madrid_sport

    03:47
    özlemişim seni be kara oğlan. çok laf ederdim sana maç siniriyle, pek de haksız sayılmazdım hani. çok yatardın, kalkmaz tempomuzu düşürürdün... ama özledim seni yine de. çok sempatiktin, sağ bek gibi sağ bektin. ne de güzel astın çivi gibi 90'a. maç seçerdin evet. ligdeki tavırlarını hatırlıyorum, bir de şampiyonlar ligindeki şu maçta attığın golden sonraki direk cool tavrın, top eline alıp 'hadi amk hadi bırakın sevinci dönün geri' ifadenle geri geri koşman. özlemişim seni...

    05:36
    o nasıl bir first touch ? o nasıl bir adam eksiltme ? o nasıl bir son vuruş ? ah bıraksalar neler söyleyeceksin o an içinden ama sakin görünmeye çalışıp bir o kadar da kazanma azminin dönüştüğü hırs oluk oluk akıyor yüzünden wesley. biz böyle bir ülkeyiz işte be. incir reçeli filminde diyor ki melike güner : 'bana nefes alan hiçbir şeyi sevme hakkı vermediler, ben de incir reçelini sevdim.' ben de diyorum ki : 'bize bu ülkede hiçbir futbolcuyu doya doya izleme fırsatını vermediler.' bıraksak seni bile izlettirmeyecekler, gönderecekler. kimi sevdiysek gitti ama sen gitme olur mu wesley ? çok günler göreceğiz daha seninle, güzel günler...

    06:11
    burada tutamadım gözyaşımı işte. öncelikle amrabat. seni de özlemişim be fikirsiz. umarım yeteneğinle oyun içi fikirlerin dengelenmiştir ve bize katkı sağlarsın. en azından bu takım için fedakarlık yaptın. kimileri gibi babanın çiftliği olarak görmedin, formunu düşürmedin. en azından sabit kaldın.
    drog-baba. ne çok şey katmışsın meğer bize kısacık zaman diliminde. geldiğinde sen daha sahaya çıkmadan eleştirenler mi dersin, yaşını konuşanlar mı dersin... olsun sen verdin cevabını hepsine. burak yılmazı bile oynatmışsın sen, yokken anlıyoruz işte neler yaptığını. aman allah'ım o nasıl bir tek vuruş. topa etmretmişsin sanki 'tam köşeye git' dercesine... sen de şu an chelsea ile gelecek planları yapıyorsun ama unutma ki insan geleceğe dair plan yaparken kader arkadan kıs kıs gülermiş. umarım yollarımız tekrar kesişir.

    06:27
    videoyu izlerken tam bu saniyede golün tekrarında arkadaki güvenlik görevlilerinin, top toplayıcıların, basın mensuplarının sevincine bakın. yanyana 4 güvenlik görevlisinden kameraya en yakın olanı geçiyor kendinden. ne kadar şanslı adam be... neredeyse gol anına en yakın insanlardan biri. ileride torunlarına anlatacak belki o videoyu durdurup. 'işte bu kendinden geçerek sevinen benim' diyerek.

    06:42
    jose mourinhonun yüz ifadesi. yanlış hatırlamıyorsam oyuna defans oyuncusu sokması. ne kadar büyük bir kulübüz biz dedirtiyor insana.

    08:30
    cristiano ronaldonun skoru 3-2 ye getiren golü attıktan sonra verdiği tepkiye bakın. sanki final golünü attı. öyle çekinmişler demek ki 3-1 den sonra.

    maçla ilgili hatırladığım tek kötü an ise ; yanlış hatırlamıyorsam dakika 85, pegasus altta bir pankart açılmış. (bkz: şampiyonluk şarkısı böyle yarım kalmayacak, o kupa bir gün ellerinizde kalkacak) yazacak. yahu arkadaş eline koluna sağlık tamam bir pankart hazırlamışsın da, bu takım 3 dakikada iki gol atmış. uzatmalarla birlikte 8-9 dakika var daha. neden açıyorsun neden ? maç sonunda aç. ne de güzel şeyler yazıyor halbuki üzerinde... işte sorun da bu. fikir güzel, uygulama sıfır. olsun ne diyelim, inşallah pankartta yazanlar gerçek olsun...

    girişi gelişmeyi yaptık sıra sonuçta. çok uzak değil bu izlediklerimiz be arkadaş. ne sorununuz ne rantınız var da hayattaki en büyük zevkimizden bizi mahrum ediyorsunuz ? passolig, nerden tutsan elinde kalan tutumsuz bir karar olan yabancı oyuncu sayısı...
    verilmeyen cezalar, kollanan futbolcular, omurgasız basın, delirmiş spor yorumcuları... neden dört koldan geliyorsunuz önce türk futbolunun sonra galatasaray'ın üzerine. adil bir mücadele izlemek hakkımız değil mi bizim ?

    izlediğim görüntüler çok eski değil. ne olur şu sevinci geri verin bize. hayattaki hiçbirşey o içimizi ısıtan sevinçten daha önemli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın