resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 7186
    bir kere şu unutulmasın. bu takımda artık drogba yok, elmander yok. takımın saha içi aklı diyebileceğimiz 2 isim var biri melo diğeri de sneijder. melo zaten selçuk'un da götünü toplamaya çalışmaktan hücumda fazla sorumluluk alamıyor ama wesley sneijder bu takımın beyni.

    o yoksa bazı maçları mücadele ederek kazanabilirsiniz ama şampiyon olamazsınız. dolayısıyla hamza hamzaoğlu da kendisinden faydalanacaktır. yoksa zaten başarı kazanma şansı yok. niye kendi ayağına sıksın. rakiplerinde demba ba, cardozo, sow gibi adamlar varken burak-umut ikilisi ile fark yaratamazsın. onlarda olmayıp bizde olan tek şey sneijder. türkiye ligi'nin şu anda en iyi oyuncusu, kapağı, vitrini, her şeyi sneijder. keşke drogba da olsaydı da. 4-2-3-1 ile uçsaydık ama yapacak bir şey yok, en azından devre arasına hatta sezon sonuna * kadar bunun üstesinden gelmenin yoluna bakacak hamza hoca da. zaten o da burak'ın bu sistemde etkisizliğini gözlemlemiş. umut varken daha çok boş alan yakaladığını ve pozisyona girdiğini görmüş. bu sebeple çift forvetin ipucunu verdi zaten. sneijder de ilk onbirde olacağına göre sistem biraz değişecek(muhtemelen 4-3-1-2) ama buna uygun orta saha oyuncularımız yok.

    melo tamam ama yanına kimi koyacaksın. belki dzemaili de idare eder ama selçuk da hamit de gelse bu orta saha zayıf oluyor mücadele gücü de tekniği de vasat. pres desen yok. burada hamza hoca ya şapkadan tavşan çıkaracak, oynamayan oyunculardan verim alacak ya da selçuk'un hamit'in formunu arttırmanın yolunu bulacak :(

    ama sneijder'den vazgeçecek kadar akılsız olduğunu zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın