• 21592
    "öncelikle hayırlı olsun. inşallah galatasarayımız'da çok başarılı olur. herkesin ortak fikriyle, yönetim hamza kardeşimize böyle değerli bir görevi verdi. allah mahçup etmesin. hamza çok kaliteli ve bey efendi bir arkadaşımız. iyi bir aile babası ve çok değerli futbol bilgilerine sahip. çok önemli yerlerde çok önemli başarılar kazanmış biri.

    hamza'nın serüvenine baktığınızda gittiği her takıma ivme kazandırmış bir antrenör. ancak galatasaray çok daha farklı bir kulvar. burada psikolojiyi de yönetmek gerekiyor. ben bu anlamda da çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. galatasaray onun yuvası. orada çok değerli şeyler yaptık, aynı dönem galatasaray'a geldik ve önemli başarılara imza attık.

    disiplinli, işini seven ve oyuncuların da seveceği bir antrenör tipi. galatasaray zor bir süreçten geçiyor. avrupa'daki beklenemeyen tablo ve türkiye'de hedef 4. yıldız. bu da stresli bir süreci beraberinde getirecektir. kısa süreli anlaşmış olmasının arkasında hangi neden yatıyor bilmiyorum.

    umarım, oyuncu arkadaşlarımız, yöneticilerimiz ve taraftarlarımız ona destek olacaklardır. tekrar başlayacak olan bu güzel serüvene katkı sağlayacaklardır. ben başarılar diliyorum."

    hakan şükür
App Store'dan indirin Google Play'den alın