resim
Özgür Yankaya
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 121
    29.11.2014 g.antep gs maçinda buragin golündeki o plaseyi bir açiklamasini isterim aslinda. yok hani, beyaz tv de ahmet çakar destere müzigi e$liginde tolga özkalfa ile birlikte kendisini bitirdi ya (programi izlemedim, bir arkada$ mesaj olarak bir kesit gönderdi). yok ayak hareketi ile niyetini belli ediyomu$ falan.

    evet, estetik bir plase var orda. $imdi o hareketi $öyle yorumlayabiliriz:

    - aha, giriyo falla, uuyyt, hadi lan, gir, oooh, gelsin paraciklar.

    veya

    - hay anani, $$t, oglum, müdahele edin lan $una, koy ayagini, vurdurmayin, hasssktr, girdi son dakkada, gitti bizim kupon.

    ben ciddi ciddi, kendisinin bu maç için kupon yaptiginii dü$ünüyorum ve arttiriyorum. fenerbahçeli olmasina ragmen (çevremdeki insanlardan aldigim bir duyum) bizim 3 puan almak için çiktigimiz maçta, kuponu bize yapmi$tir ve burak in golünü istemi$tir.

    lakin burada onu tolga efendiden ayiren ince detay, tolga haksiz penaltiya hükmederken, özgür yankaya ise maçin gidi$hatina etki etmemi$tir.

    ha, yaniliyor da olabilir. belki de, hadi ulan, birinizden biriniz atsin artik. onca gol kaçirdiniz, $u santrayi görelim artik diye dü$ünmü$ de olabilir?!!

    yillar önce afyon amatörde gerçekle$mi$ bir hadiseyi anlatayim. 80lerde ya$anmi$ bir olay. futbolcu eskisi bir hakem, 2 takimin kar$ilikli gol kaçiri$larindan bikmi$ usanmi$.

    "ulan o orta öyle güzel geldi ki, baktim gol atacaklari yok, a*** **na k****larim (küfürlü), geli$ini bi koydum voleyi, tak, ampul gibi astim doksana".

    yani demek istedigim hakemlerde insan.

    uygun caps vereyim:
    http://www.capsverlan.com/...arikaturleri-092.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın