• 34
    arkadaşlar son durum hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum,

    bugün hem güneyyurt belediye başkanı celil yağız hem de ömer'imizin dedesi kadir kızılca * ile tekrar görüştüm. bu olaya başladığım günden beri neredeyse haftada en az birer kere bu kişiler ile telefonda görüşüyorum.

    ne yazık ki acıları çok taze, o yüzden, gidin bir bankadan hesap açtırın, demek inanın zoruma gidiyor. adamlar neredeyse her aradığımda bir cenazede oluyorlar. hatta bugün yine bir defin sırasında aradım. en son çıkarılan iki kişiden biri zonguldak'a gönderilmiş, diğeri orada defnedilmiş.

    her neyse, çok uzatmayayım, bugün güç bela bir kere daha eveleye geveleye derdimizi anlattım, yarın fırsat bulurlarsa ömer'imizin annesi adına bir devlet bankasından hesap açılacak. numarayı bana bildirir bildirmez başlığı güncelleyip, ekleyeceğim.

    ilgili başlığın neden kaldırıldığını ben de hagi'ye sordum, uzun süredir ses çıkmadığı için kaldırdığını, hesap numarası eklenir eklenmez tekrar sabitleyeceğini, yazdı bana.

    son söz olarak, ömer'in dedesi, hepinize çok selam söyledi, iyi ki sizler varsınız, sizin gibi insanlar allaha şükür var, dedi. selamı üzerimde kalmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın