resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 653
    ilginçtir fenerbahçe'nin başındayken sempati kazandığım adam.

    her şeyden önce futboldaki yenilikleri takip ediyor olmasını çok sevdim. antrenman tekniklerine ve maç taktiklerine bilimi ekliyor oluşu önemli. avrupai bir tarz. böyle bir adamla uzun vadede altyapılarınızı da geliştirebilirsiniz.

    ve en çok taktir ettiğim özelliği aziz yıldırım karşısında eğilmedi. aralarını açan şey neydi bilmiyorum ama dik durdu. şampiyon yaptığı ve muhtemelen de çok rahat tekrar şampiyon yapacağı takımı bırakmayı yeğledi.

    bana göre hamza hoca'nın galatasaray'ı bir yerlere taşıması biraz zor. zira eldeki kadro'nun iyi top oynaması için en az 3 iyi futbolcuya ve bazı oyuncuları kesebilecek cesur bir teknik adama ihtiyacı var. ancak trabzon spor'un kadrosunun türkiye'de her maç kilit açabilecek oyunculara sahip olduğunu düşünüyorum. biz şampiyonluk yaşayamayacaksak 14/15 sezonunda ersun yanal'ın trabzonspor'u zirveye taşımasını istiyorum. çünkü hem trabzonspor için hem de gönderildikten sonra günlerce aziz yıldırım'ın kontrolündeki medya aracılığıyla onuruyla oynanan ersun yanal için adaletli olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın