resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3642
    semih'e 4 senedir kendini geliştiremedi diyenarkadaşlar büyük haksızlık ediyor. çünkü semih bildiğin geriye gitti.

    bir zamanlar ligin en iyi türk defansıydı. sonra garip şeyler oldu. az biraz pozisyon bilgisi vardı o gitti. sezisi çok yüksekti o gitti. hızlı ve yerden mudahaleleri basarılıydı şimdi hiç görmüyorum. hava toplarında bence gayet iyiydi artık değil. bu yaştaki birinin böyle olması normal da değil.

    bence bu yaşadığı teknik ve fiziksel düşüş ya konsantrasyon eksikliğine dayalı ya da gözlerinde ciddi bir problem var. ilk ihtimal iyi de ikincisi olduysa cidden semih için büyük şanssızlık. çünkü 4 senedir izliyorum ben semih'i. hiç böyle görmemişim daha önce. resmen görüntü beynine geç gidiyor gibi. her pozisyona en az 1-2 saniye geç reaksiyon veriyor. öyle bomboş gözlerle etrafına bakıyor. ya maç esnasında kafasında algoritma falan çözüyor ya da gözler gitmiş.

    ben halı sahada oynarken bile 2.5 derece miyopla olaylara reaksiyonum gecikirken semih'te % 60 görme kaybından bahsediliyordu yanlışım yoksa.

    psikolojik problemler ya da göz problemi farketmez. sorun neyse halledilmeli. çünkü semih ne biz taraftara ne de medyaya ve rakiplere yem edilemeyecek kadar karakterli ve bir o kadar da yetenekli bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın