resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7267
    mesele çok gol kaçırması değil. kral hakan şükür de çok gol kaçırırdı. hem de ne kaçırmak. saçımızı başımızı yolardık. haftalarca gol orucuna girerdi. işte kral burada farkını hissettirirdi. madem gol atamıyom, takımıma başka türlü faydalı olayım derdi. şuttan vazgeçip asist yapardı, bütün kafa toplarını indirirdi, sırtı dönük top saklayıp takımını hucuma çıkarırdı ve en önemlisi elmander gibi akıllı hucum presiyle defansın dengesini bozardı.

    mesele burak'ın hayatta olamayacağı bir şeye kendini zorlaması. inzaghi gibi defans çizgisinde tilki gibi bekleyip gol atmayı bekliyorsan onun kadar zeki ve bitirici olmak zorundasın. eğer öyle değilsen takıma külliyen zararsın. artı günümüz futbolunda santraforlar ortasaha vasıflarına sahip olmak zorunda. messi ve ronaldo değilsen defansa da katkı yapacaksın, ortasahadaki pas trafiğine de katılacaksın. bunların hiçbiri yok burak'ta. ondan futbolcu değil yorumları yapılıyor hakkında. tek özelliği beyni alınmış bir atlet gibi koşabilmesi, forrest gump gibi.

    madem seni çekeceğiz 2019'a kadar burak efendi. koşacaksın o zaman. var öyle bir kapasiten. pres yapmak zorundasın yani. seni o halinle kabul edebiliriz. öteki türlü tepkilere hazır ol. gereksiz triplerin, kolunla faul yapman, kendini yere atman falan bunlar düzeltemeyeceğin özellikler. yapacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın