resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7262
    kendini yere atıp faul alma huyundan vazgeçmiyor paşam, yakışmıyor galatasaray formasına başkaları yakıştırıyor belki ama ben yakıştıramıyorum o kadar.

    yetenek yok zaten, dün gaziantep maçında bir pozisyonda sabri önde pres yapmaya çalışıyor, geriye koşacak gücü yok çünkü orada topu kazanmaya çalışıyor. orada bir kaç kez paslaştı antepliler, bu adam da pozisyona yaklaşık 10-15 metre uzakta ilgilenmiyor bile orayla, top kapmak, pres yapmak, takım savunmasına yardımcı olmak adam duymamış böyle şeyleri. adama demişler sen topu çizgiyi geçirmeye bak türk taraftarı anlamaz futboldan boyarsın gözlerini diye o da bunu harfiyen uyguluyor. adam resmen at oynatıyor koskoca kulübün içinde. çok daha yararsız olmasına rağmen umut bulut'un 10 katı süre aldı bu sezon şaka gibi.

    futbol takım oyunudur, bu kadar yeteneksiz takım oyunundan uzak bir oyuncudan bir şeyler ummak gerçekten kötü bir durum, 5 sezon kimse dayanamaz bu adama. ayrıca çok dillendirilmiyor ama yabancı kuralının en büyük kazıklarından birisi bu adamdır,galatasaray çok daha iyi forvetler alabilecekken türk pasaportlu diye bunda karar kıldık.

    christian'dan beri bu kadar kötü bir forvet oyuncumuz olmamıştı. inşallah en kısa sürede yol verilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın