resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7246
    türkiye'de mahalli ligini de kapsayacak şekilde söylüyorum ki bu adamdan daha iyi on binlerce adam var. allah peygamber aşkına şu pozisyon nedir ya. https://twitter.com/...s/538819630526377984
    abi kendisine türkiye'nin en iyi forveti denilen kimse bunu yapmaz. bakın bu daha sadece ama sadece 1 tanesi. malesef zamanımı harcayıp saha içinde yaptığı amelelikleri, aptallıkları, beyinsizlikleri ve el freni rolünü video gösteremiyorum.
    her atak offside'a düşen türkiye'nin en iyi yerli forveti mi bu?
    her atakta rakip defansa faul yaparak atağı bitiren en iyi forvet mi bu?
    top süremeyen, topu beklemeyip giden, kanattaki adam çizgiye geldiğinde kalenin içine giren ama ceza sahasına top beklemeyi akıl edemeyen ve atağı bitiren... vs vs vs.
    29 kasım 2014 gaziantepspor galatasaray maçı'nda attığı gole sevindim. neden sevinmeyeyim, galatasaray'ım 3 puan almış ligte tutunuyor. ama yemin ediyorum bu adam attığı için sevincimi buruk yaşadım. bu adamın kesilmesi lazım. hesaba çekilmesi lazım. yaptıkları izletilmiyor mu anlamıyorum güya babası da futbol emektarı adam. yeter artık bıktım abi. bunu türkiye'nin en iyi forveti diye hala yedirmeye çalışanlardan da bıktım.
    evet 2012-2013 sezonuna mükemmeldi. nasıl çöktü böyle oldu anlamak çok zor. ne olduysa bu sezonun sonunda oldu zaten. büyü yaptılar herhalde. kendisini o sezon alkışlayan elimiz, öven dilimiz kopsun. * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın