resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7242
    beğenirsin veya beğenmezsin. kardeşim var mı bundan daha iyi yerli forvet? var mı selçuk inan dan daha iyi yerli orta saha? yabancı sınırı kalkmadıkça mecbursun bunları oynatmaya. beğenme eleştir eyvallah. ama bu yaptığımız eleştiri değil. hep söylüyorumeleştirmeyi bilmiyoruz. itin götüne sokmadan da öte bir hal aldı. her gün nefret kusan entrylerle doluyor başlıklar.

    yapma güzel kardeşim, yapma !

    bundan 1-2 sene öncesini hatırla. bu adamlar değil miydi fenerlinin, beşiktaşlının gıpta ettiği, sakatlnsın diye dua ettikleri? tesadüf mü sence birden bu adamların bu kadar eleştiri alır hale gelmeleri? takımda muslera dahil eleştirmedik adam bırakmadık, normal mi geliyor bu sana?

    eyvallah takım çok kötü oynuyor ama bunun suçlusu 1-2 futbolcu değil. kompe türk futbolu bitti. bu yüzden bu kadar eleştirdiğimiz takım maç fazlasıyla lider. fenerlisinden beşiktaşlısından daha fazla biz dalga geçer olduk. yapma güzel kardeşim, çanak tutma şunlara. el birliğiyle biz sikip atıyoruz takımı başkasına bırakmadan. o yüzden bizim sabri taşak oğlanıyken milletin selçuk şahin i tecrubeli futbolcu diye geçiyor.

    eleştir. hem de çatır çatır. ama nefret kusma güzel kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın