resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 444
    kendisi izmir çimentepe çocuğudur. bu mahallede yer alan ve bir zamanlar formasını giydiğim bir takımın (yenitayfunspor) efsanesidir. klüp ziyaretleri sebebiyle kendisiyle tanışma fırsatı bulmuştum. maddi manevi çok desteği olmuş, futbola başladığı bu küçücük klubü hiç unutmamıştır. birebir diyaloglarımdan ve o mahalledeki namından dolayı kendisinin çok düzgün ve dürüst biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

    gel gelelim kendisine olan bu sevgimin %50 sini sneijder yorumuyla koparıp götürdü. çok üzülmüştüm bu açıklamalarına. açıklamada geçen isim ya da fikir değildi beni üzen. bu söylem bana ırkçı ve içi boş bir milliyetçilik gibi gelmişti açıkçası. üstelik yoruma konu olan adam türkiye 'de parasının hakkını en fazla verenlerden biriydi. resmen sneijder 'i lafın gelişine astı diye düşünmüştüm.

    bugün takımımızın başına geldi. kendisini seviyorum ve destekliyorum. umarım tüm önyargılarından kurtulmuş olarak gelmişsindir hamza hocam. umarım seninle başarıdan başarıya koşarız. yolun açık, şansın bol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın