resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 442
    türkiye'de bir yerlere gelmek için iradesini satmış insanların topundan miğdem bulanıyor. liyakatine güvenmeyip iradesini satan insan her türlü dejenerasyona açıktır. çünkü artık karar alma özgürlüğü azalmıştır, yoktur. fatih terim örneğinden görüyoruz. koskoca fatih terim'e kadroya aldığı futbolcusu posta koyup maçı terkediyor, maç sonunda adam açıklama yapmaktan korkuyor... koca adanalı.... önceki rezaletleri yazmıyorum bile.

    işte o yüzden iradesini satan adam şike de yapar, teşvik de alır... yapmadıysa tek sebebi bunun henüz kendisinden istenmemesidir.

    peki hamza hamzaoğlu'nun durumu nedir? tabi ki yorumlamak için biraz da galatasaray'daki icraatlerini görmek lazım. ancak sırf sneijder hakkındaki malum yorumları bile kimlerin güdümünde olduğu hakkında endişe verici fikirler oluşturuyor insanın zihninde. zira o insanlar ile birlik olabilmenin yolunun irade satmaktan geçtiği gerçeğini inkar etmek biraz zor.

    umarım hamza hamzaoğlu galatasaray'ın fatih terim'den de, yıldırım demirören'den de ve hatta onları maşa olarak kullananlardan da büyük olduğunun farkındadır. eline geçmiş kariyer fırsatını görür. bu fırsatı değerlendirmek ister. bu fırsatı değerlendirirken de camianın miğdesinin bazı şeyleri kaldırmadığını aklından hiç çıkarmaz. her insan hata yapar. girdiyse bile bir yanlış yola, o yoldan çıkar.

    hükümeti, demirören'i, fatih terim'i ve kirli futbolumuzun sair yöneticilerini sevebilir. hamza hoca'nın insan ilişkilerine karışmak kimsenin haddine değil. ancak birilerinin maşası olarak hareket ettiği dakika başarılı olsa bile buralarda kalıcı olamaz.

    umarım vicdanına hesap veren ve bundan vazgeçmeyecek bir insan olarak tanırız kendisini.
    allah yolunu açık etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın