• 2258
    euroleague top 32'de zaten 4 takım çıkıyor, ilk 4'ün arasına gireriz o problem değil. asıl sorun; geçen seneki başarıyı gösterememekte. elimizde arroyo gibi bir oyun kurucu varken bir lig şampiyonluğu, euroleague'de de top 8 yapmalıyız. çünkü o'nu belki de parçalı forma altında son defa izleyeceğiz, malum yaşı 36.

    gruptan çıkacağımızı düşünsem de top 16'da bu kırılgan halimizle bizi evimize gönderirler. avrupa'da başarı isteyen hiçbir takımın pivotu jawai ve vougiouskas olmaz, olamaz. bu şekilde transfersiz devam edilmeyeceğini biliyorum ama şu halimizle euroleague'de herhangi bir deplasmanda galibiyet alamayız.

    bir taraftar olarak yönetimden ricam; nolan smith ve furkan'ın ayrılışından doğan bütçenin yanında, ellerini cebine atıp şu takıma bir tane atletik siyahi bir pivot, skor üretebilecek pota altını karartabilen bir pivot ve yine atletik bir siyahi guard alsınlar. 2 uzun ve 1 kısa transferleriyle bu takım 2-3 tık seviye atlar.

    yerinde hamleler yapılırsa final four hayal olmaz. başımızda ergin ataman gibi bir hoca ve saha içinde arroyo gibi bir liderimiz olduğunun farkına varıp, isyan ettirmesinler bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın