2014-15 EuroLeague 7.Hafta Maçı
22:00 Pabellon Fuente De San Luis
78 - 71
  • 46
    kimse yazmamış bari yazalım, maç sonucu 78-71. evimizde oynadığımız ilk maçta 7 sayı farkla kazanmıştık. (bkz: 23 ekim 2014 galatasaray valencia basketbol maçı) bu maçta da onlar bizi evlerinde 7 sayı farkla yendikleri için ikili averaj eşit kaldı.

    gelelim grup geneline bu maçı alsaydık, gerçekten müthiş olurdu ama daha hiç bir şey kaybedilmiş değil. grubumuzdaki rakip karşılaşmalarda ise dün gece bir sürpriz yaşandı ve laboral kutxa evinde grup lideri olympiakos'u farklı yendi: 89-70. bu maçtan evvel de bu başlığa yazdığım gibi biz aynı deplasmanda pisi pisine bir sayı farkla yenilmiştik. ve önümüzdeki maçta laboral kutxa'yı evimize davet ediyoruz.

    yalnız maçı izleyen herkesin gördüğü üzere kesinlikle bir 5 numara şart ekibimize. detaylı olarak euroleaguekurallarını bilmediğim için transfer dönemi ne zamana denk geliyor bilmiyorum.(u: sanırım grup maçları bitene kadar serbestlik vardı ama yine de hata yapmak istemem) elimizdeki ian vougioukas sadece gstv'ye atinayı anlatmak için gelmiş orası belli. nathan jawai hakkında da bir şey demeye gerek yok zaten durum ortada. yani 5 numara transferi çok önemli. aksi takdirde bu gruptan çıkmak biraz hayal gibi gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın