resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 418
    başarılı olur, olmaz bunlar ayrıca tartışılabilir. zaten ne kadar tartışılsa da futbol gibi pek çok değişkenin bulunduğu bir oyunda sonucun ne olacağını kestirmek mümkün değil. ama sen muslera, melo, sneijder, hatta hamit, pandev ve eboue gibi kariyerli oyunculara sahipsen teknik direktör adaylarını da bu seviyedeki oyuncuların saygı duyacağı isimler arasından belirlersin. iyi veya kötü başka mesele, ama rijkaard, mancini, prandelli gibi teknik direktörlerin ilk 11'in altında isminin yazması her zaman bir prestijdir. bir örnek ile açıklamak gerekirse, 27 kasım 2013 real madrid galatasaray maçı öncesi ancelotti, mancini için şöyle diyor:

    "büyük bir uluslararası tecrübeye sahip. italya'da ve premier ligi kazanarak ingiltere'de iyi iş çıkardı. artık bu onun için yeni bir tecrübe olacak ve
    harika bir iş çıkaracağından eminim."

    https://headbandsandheartbreak.wordpress.com/...celo-roberto-albert/

    2013-2014 sezonu sonu mancini ile yollar ayrılırken dünyaca ünlü pek çok teknik adamın adı galatasaray ile anılıyordu. o dönemde galatasaray avrupa basınında sıkça yer buluyordu. ingilizlerin dünyaca ünlü gazetesi the telegraph mancini'nin yerine prandelli geldiğinde başlığını şöyle atıyordu:

    "galatasaray david moyes yerine prandelli'de karar kıldı. galatasaray teknik direktörlüğüne roberto mancini'nin yerine prandelli geldi, moyes'u başka bir takımda göreceğiz"

    http://www.telegraph.co.uk/...oyes-as-manager.html

    daha bir sürü örnek bulmak mümkün. ben yabancı basının takım hakkkında ne yazdığını elimden geldiğince takip etmeye çalışır, galatasaray adının geçtiği bu tür haberler gördüğümde mutlu olurdum. şimdi gelinen tabloya bakalım. galatasarayın yeni teknik direktörü hamza hamzaoğlu. ne diyorduk avrupa, ne diyorduk vizyon. ben bu takımın bu kadar kısa sürede bu kadar büyük çapta vizyon küçültmesini kabullenemiyorum.
    artık denecek tek bir şey var, başarılar hamza hamzaoğlu, umarım iyi iş çıkarırsın ve (umarım kısa bir süreliğine) elveda vizyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın