2014-15 EuroLeague 7.Hafta Maçı
22:00 Pabellon Fuente De San Luis
78 - 71
  • 27
    rakip savunmada cok konsantre ve ikili sikistirmalari cok iyi yapiyorlar. hizli paslasmamizi istiyor ergin ataman ama bir turlu beceremedik. erceg'in 2 mucize ucluguyle farki 1'e indirsek de arroyo oyuna girdikten sonra top kaybi yapmaktan baska bir ise yaramayinca fark tekrar 10 oldu. arradori sorumluluk almak istiyor ama oyun ritmi hic yok. pocius ise sakatligi atlatamamis belli. iceri drive'lari hem yavas hem de cesareti yok gibi gorunuyor. jawai ise her zamanki gibi.

    maci cevireceksek bu arroyo'nun sinirlerine hakip olup acik alanda oynamasina ve erceg'i o mucizevi ucluklerinin devamina bagliyiz. ribaunt konusunda da sorun yasiyoruz, adamlar baya bir ikinci sans elde etti. kerem elinden geleni yapiyor ama o konuda da erceg yerine furkan olsaydi ribaunt konusunda yardimci olabilirdi.

    micov'un eksikligi cok buyuk bosluk birakmis. sadece o olsaydi furkan'a gerek kalmadan su maci kafa kafaya gotururduk hatta kazanma sansimizin daha buyuk oldugunu dusunurdum. hucumdaki bu ritimsiz berbat oyunu ancak micov hallederdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın