resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 366
    kendisinin gelişi bir çok başlık altında değerlendirilmiştir.

    ana başlıklar sneijder'i kesecek, gönderecek oynatmayacak fatih terim ajanı topçular bununla birlikte oynamaya başlayacak.

    arkadaşlar öncelikle hatırlatmak isterim ki mevcut yönetimin süresi mayıs 2015'te doluyor. yani 2015 yılın mayıs ayında muhtemelen bir başka yönetim gelecek, başka yöneticileri, başka planları olacak. dolayısıyla teknik direktör sıkıntısından kırıldığımız şu dönemde yeni teknik direktör de seçim çalışmalarının bir parçası olacaktır. böyle bir ortamda gelecek teknik direktörü anormal haller dışında gelecek sene takımın başında görmememiz kuvvetle muhtemel. kaldı ki bu takım nedense kalli ve luce dışında yabancı hocalar ile başarılı olamıyor. bunu ben de biliyorum, sen de biliyorsun, oyn-am-ayan topçular da biliyor.

    bu çerçevede alınabilecek tdnin a)free olması b) gs ile özel bir bağı olması lazım. hikmet ve hamza dışında diğer iyi sayılabilecek türk tdler hali hazırda bir takım çalıştırdıklarından, orada kurulu düzenlerini bırakıp muhtemelen hüsranla sonuçlanacak bir macera aramaları için gerizekalı olmaları lazım. alternatifler zaten azaldı. hamzanın kafası, mayısta yönetim değişse dahi türkiye ye dönebileceğini bildiği için daha rahat olacaktır. bu bir artı. oyuncuların da hamzanın bu durumunu bilmeleri artı zira "lan 5 ay sonra o yok biz varız" diyemeyecekler çünkü değneği desen de kuklası desen de neyi dersen de hamza yine milli takıma dönecek ve hocaları olmaya devam edecektir.

    öte yandan oyuncuların hocaları sabote ettiği falan hep konuşuldu. fatih terim gazlıyormuş da oynamıyorlarmış. arkadaşlar, bunu düşünenler sadece sözlüklerde yazan galatasaraylılar değil. kahvede oturan bilgisayar açmamış amca da, halı sahacı da ayn şeyi düşünüyor.

    artı eksi değerlendirmesi yapayım kendisi hakkında

    1) şu andaki halimizden daha kötü oynamayacağız. zira daha kötü oynamak mümkün değil. kara sezon 2010'da dahi orta saha kırılganlığımız ve sürekli karşı karşıya yediğimiz gollere rağmen takım daha iyi oynuyordu. rijkaard'ın elinde bu takım olsa çok hoş şeyler izleyebilirdik tarihe not düşeyim.

    2) bence hamzanın gelmesi halinde en azından kafalardaki soru işaretleri ortadan kalkacaktır. nitekim 2 metre öteye dahi pas atamayan bir selçuk inan bir anda canavar kesilirse bu faraziyede kendisi ve tayfasının hocaları sabote etmek amacıyla oynamadıkları anlaşılacak ve muhtemelen gelecek sezon planları arasında bu tayfa yer almayacaktır çünkü yeni gelecek yönetim(ler) de bunu görecektir. sonuçta kazanan uzun vadede galatasaray olacaktır. eğer oyuncular oynamaya başlarsa zaten kimsenin top oynamadığı ligimizde şampiyon olabiliriz, bu da kısa dönemde galatasaray'ın kazanacağını gösterir.

    3) yönetimin süresinin 2015 mayıs ayında dolacağını yukarıda belirttim. mart 2015'te ise mali kongre olacak. duygun hoca kendisinin de söylediği gibi önceki yönetimi ayrı mevcut yönetimi ayrı ayrı ibra ettirme yoluna gidecek. mantıklı olan da bu çünkü ünal aysal'ın ibra edilmesini olası görmüyorum. kendisini ibra eden de bu saatten sonra galatasaray'lıyım falan diye ortada gezmesin. zaten kongre üyelerinin ünal'ı ibra etmemek üzere gelme ihtimali kuvvetli iken, ocak ayında sneijder, melo, muslera gibi adamların satılmasını pek mümkün görmüyorum. ha sneijder'e biri çıkıp 20m verir o zaman zaten sözleşmesi itibariyle bırakmak zorundasın orası ayrı. neden görmüyorum? çünkü a) bu durumda daha da hiddetlenebilecek kongre üyeleri (unutulmasın ki kongre üyeleri galatasaraylı oldukları için kongre üyesidir, kongre üyesi oldukları için galatasaraylı değillerdir) siz yarım sezon için gelmişken nasıl muadilini alma ihtimalimiz olmayan bu bayrak adamları satarsınız? diyecek b) yeni gelecek yönetim de aynı konudan eskiye giydirecektir. bu bağlamda yönetimin bu adamları göndermek için planlar yaptığını veya göndereceğini sanmıyorum. dolayısıyla hamza'ya sen takılma parasına oyununa bak şıno nun denecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın