resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 361
    akhisar belediyespor'un başındayken çok beğeniyordum kendisini. dost meclislerinde galatasaray'ımızın 5 veya 10 sene sonraki teknik direktörü olacağını konuşurduk. genç yaşta olması ve taktiksel açıdan akhisar belediyespor takımını üst düzey oynatması, galatasaray'ın alex ferguson'u olacak dedirttiriyordu bana. hepimiz kabul edelim ki hamza hamzaoğlu listede adı geçen türk hocalar içinde en iyisi ya da en umut vaadedeni diyebilirim.

    ben hamza hoca'nın galatasaray'a hoca olmasını istemiyorum. daha doğrusu şuanın şartlarında istemiyorum. bir kaç tane sebep var bunun için;
    ilk olarak hamza hamzaoğlu'nun pişmesi lazım. anadolu kulüplerindeki zor şartları yaşayıp baskı altında iyi takım yönettiğini görmemiz lazım*. büyük takıma öyle gökten zembille iner gibi gelmek olmaz.

    ikinci olarak, galatasaray şuan yönetici, futbolcu, teknik ekip, taraftar dörtlüsüyle ağır bir dönemden geçiyor. iletişim kopukluğu mu ararsın, başına buyruk hareket eden oyuncular mı ya da saç baş yolduran kadro&transfer tercihleri. hepsi var. bizi bu durumdan kurtarıp bu sene şampiyon yapacak, daha da önemlisi adam gibi top oynatacak bir hoca lazım. bunu yazarken bile aklıma direkt olarak gelen isimler var.*** yani şuan hamza hoca bizi ayağa kaldıracak bir hoca değil. bize gelmesi hem kendisi hem de bizim için zamanlama hatası olur.

    üçüncü sebebim çok konuşuldu, eleştirdik hep birlikte. dünya kupasında wesley için sarfettiği sözler. bunları hangi mantıkla söyledi bilmiyorum. milli takımlar sportif direktöründen emir aldığını falan düşünmüyorum. bunları gerçekten böyle düşündüğü için söylediyse vay haline. çünkü geçen sene kimin en çok koştuğu ve sorumluluk aldığı ortada. bunu bir teknik direktör gözüyle yanlış görmesi kabul edilemez. gelirse yerli-yabancı konusunda ufak tefek de olsa sıkıntılar yaşayacağımızı düşünüyorum. kabul edelim ki hiç bir yerli hoca formsuz selçuk inan'ı, burak yılmaz'ı kesecek güce sahip değil.

    belki konuşulması, detaylara inip yazılması gereken çok şey var ama gelmemiş adam için daha da fazla konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum. hamza hamzaoğlu iyi bir galatasaraylıdır. iyi bir hocadır. çok iyi bir taktisyen adayıdır. umarım yönetim bu yanlıştan döner ve saydığım hocalar veya benzer özellikteki hocalardan biriyle anlaşırlar. ve umarım hamza hocayla yollarımız ilerde kesişir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın